Το Betkings άλλαξε επωνυμία σε Stoixima Tora

Stoixima Tora

Οι τακτικοί επισκέπτες μας ίσως έχουν παρατηρήσει πως κάτι άλλαξε στην ιστοσελίδα μας. Και έχουν δίκιο! Αλλάξαμε την επωνυμία της ιστοσελίδας μας από betkings.gr σε stoiximatora.gr. Η αλλαγή ονόματος και επωνυμίας είναι μέρος της συνολικής στρατηγικής ανανέωσης και δημιουργεί μία σύγχρονη, αφιερωμένη στον αθλητισμό ιστοσελίδα, που μετά χαράς μας θα σας παραδώσουμε.

Η αλλαγή επωνυμίας σε Stoixima Tora επίσης περιλαμβάνει και αλλαγή στην ιστοσελίδα σε πιο σύγχρονο, φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό, το οποίο ελπίζουμε να σας αρέσει.

Παρόλα αυτά το περιεχόμενο και οι προσφορές στην ιστοσελίδα παραμένουν οι ίδιες. Στο Stoixima Tora ακόμα προσφέρουμε εκτενείς και χρήσιμες πληροφορίες για τον στοιχηματισμό στην Ελλάδα. 

Δημιούργησαμε την ιστοσελίδα το 2020, και από τότε είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας παραδίδουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και νέα για διάφορα αθλήματα και στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Όλη η ομάδα πίσω από Stoixima Tora μοιράζονται το ίδιο πάθος για τον αθλητισμό και έχουν μεγάλη εμπειρία στον αθλητικό στοιχηματισμό. 

Το Stoixima Tora είναι μια ιστοσελίδα σχετικά με τον αθλητισμό, που συγκεντρώνει πληροφορίες για τον αθλητισμό και τον στοιχηματισμό. Για παράδειγμα, θα βρείτε διάφορους οδηγούς και επεξηγήσεις για όρους και έννοιες του στοιχήματος στην ιστοσελίδα μας. Επιπρόσθετα, σας παρέχουμε με τα πιο πρόσφατα νέα και αναλύσεις από επερχόμενα και ολοκληρωμένα παιχνίδια. 

Ελπίζουμε να είστε όσο ενθουσιασμένοι όσο εμείς για την νέα μας ιστοσελίδα και ότι βρίσκεται την ιστοσελίδα μας χρήσιμη και πολύτιμη. Στο Stoixima Tora θέτουμε το υπεύθυνο παιχνίδι ως προτεραιότητα. Ο διαδικτυακός στοιχηματισμός πρέπει να είναι  διασκεδαστικός και να μην γίνει μια επικίνδυνη συνήθεια και για εσάς και για τους γύρω σας.

Μάθε περισσότερα:

Οδηγός Στοιχήματος

Βαθμολογίες και συγκρίσεις