Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η Stoixima Tora ιδρύθηκε το 2020 από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στον κλάδο του στοιχήματος που μοιράζονται το πάθος τους για τον αθλητισμό.

Η αποστολή μας είναι ξεκάθαρη και απλή: Να γίνουμε η μοναδική σας στάση για τον αθλητικό στοιχηματισμό στην Ελλάδα. Σας παρέχουμε μια ποικιλία από οδηγούς στοιχηματισμού, στους οποίους εξηγούμε τους όρους και τις έννοιες στο στοίχημα, αξιολογούμε και συγκρίνουμε τις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα και αναλύουμε τους επερχόμενους και τους ολοκληρωμένους αγώνες και τις αποδόσεις. 

Stoixima Tora logo

Η ομάδα στο Stoixima Tora

Οι άνθρωποι πίσω από τη stoiximatora.gr έχουν μακρά και σταθερή εμπειρία στο αθλητικό στοίχημα. Η ομάδα μας έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του μάρκετινγκ και εργάζεται τόσο εντός της εταιρείας μας όσο και σε πρακτορεία με πολυεθνικές στοιχηματικές εταιρείες.

Οι αρθρογράφοι μας είναι εξειδικευμένοι σε διαφορετικούς τομείς και θα παρέχουν τακτικές ενημερώσεις και ειδήσεις που ελπίζουμε ότι θα βρεις χρήσιμες για τις επερχόμενες αθλητικές διοργανώσεις.

Η εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα μας δίνει μια σταθερή βάση για τη διαχείριση της ιστοσελίδας. Στη stoiximatora.gr συγκρίνουμε και εξετάζουμε στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα για να βοηθήσουμε τους παίκτες στο αθλητικό στοίχημα κατά τη διαδικασία αξιολόγησης ώστε να βρουν τη στοιχηματική που τους ταιριάζει. Έχουμε μια διεξοδική διαδικασία αξιολόγησης που περιλαμβάνει τα ακόλουθα βασικά κριτήρια:

  1. Αξιοπιστία 
  2. Μέθοδοι πληρωμής
  3. Αποδόσεις
  4. Εξυπηρέτηση πελατών
  5. Διαθέσιμες λειτουργίες
  6. Ευχρηστία και εμπειρία πελατών
  7. Εφαρμογή για κινητά 
  8. Διαθέσιμη γκάμα αθλημάτων

Γνώρισε τους αθλητικογράφους μας

Γεωργιάδης Γεράσιμος

Κανέλλης Παναγιώτης

Επικοινωνία

Εάν έχεις οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας από τη σελίδα επικοινωνίας μας.

Αναζητούμε πάντα ταλαντούχους ανθρώπους στον κλάδο των αθλητικών στοιχημάτων. Αν ενδιαφέρεσαι για μια καριέρα στη stoiximatora.gr, δες τις ανοιχτές θέσεις στη σελίδα μας.

Εταιρία

Η Stoiximatora.gr ανήκει στη Lasserk και απέκτησε την άδεια HGC το 2022 (αριθμός άδειας: HGC-000086-AFF).

Lasserk Λογότυπο