Στοίχημα Ιπποδρομίες 2024 – Όσα Πρέπει να Γνωρίζεις

Βρες την καλύτερη στοιχηματική ιστοσελίδα για στοίχημα ιπποδρομίες το 2024! Σ’ αυτό το στοιχηματικό οδηγό έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις ιπποδρομίες.

Επίσης, έχουμε συγκρίνει και κατατάξει τις διαφορετικές στοιχηματικές εταιρείες.

Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες για τις Ιπποδρομίες το 2024

Stoiximan Λογότυπο
5/5
Stoiximan

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

bet365 Λογότυπο
5/5
Bet365

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

Betsson Λογότυπο
5/5
Betsson

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

Novibet logo
4/5
Novibet

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

Νέα

Στοίχημα Ιπποδρομίες

Οι ιπποδρομίες είναι ένα από τ’ αθλήματα που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα, υπάρχουν παίκτες που τους αρέσουν οι ιπποδρομίες στοίχημα και προτιμούν να ποντάρουν σ’ αυτό το σπορ.

Ωστόσο, το στοίχημα ιπποδρομίες είναι αρκετά διαφορετικό απ’ αυτό στα υπόλοιπα αθλήματα. Γι’ αυτό το λόγο, εάν ενδιαφέρεσαι να το ξεκινήσεις, θα πρέπει να μάθεις τι περιλαμβάνει.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες για τις ιπποδρομίες σου παρέχουν αποδόσεις και πληροφορίες σχετικά με τις κούρσες και τα άλογα. Σ’ αυτό το στοιχηματικό οδηγό, θα μάθεις όλους τους όρους που πρέπει να γνωρίζεις για τις ιπποδρομίες live και τον καλύτερο στοιχηματισμό σου.

Στοίχημα Ιπποδρομίες

Πίνακας περιεχομένων

Στοίχημα Ιπποδρομίες – Ένας Πλήρης Οδηγός

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το στοίχημα ιπποδρομίες είναι αρκετά διαφορετικά από τα υπόλοιπα σπορ. Φυσικά, και η πιο απλή στοιχηματική αγορά είναι το άλογο που θα καταφέρει να τερματίσει πρώτο στην εκάστοτε κούρσα. Παρ’ όλα αυτά, το στοίχημα στις ιπποδρομίες περιλαμβάνει και μια πληθώρα από άλλες αγορές.

Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να γνωρίζεις την ορολογία και τις διαθέσιμες επιλογές σου, ειδικά εάν δεν έχει ασχοληθεί ξανά με το συγκεκριμένο στοιχηματισμό. Οι τύποι στοιχημάτων στις ιπποδρομίες θα μεταμορφώσουν το παιχνίδι σου καθώς θα προσθέσουν περισσότερο ενδιαφέρον και προκλήσεις.

Ιπποδρομίες

Είδη Αγώνων στις Ιπποδρομίες

Το πρώτο βήμα για να μάθεις για τις ιπποδρομίες στοίχημα είναι να ενημερωθείς για τα είδη των αγώνων. Η αλήθεια είναι πως κάθε κούρσα μπορεί ν’ ανήκει σε ένα από τα τρία είδη, τα οποία έχουν διαφορετική μορφή.

Έτσι, τ’ άλογα αγωνίζονται σε διαφορετικές διαδρομές που έχουν άλλες ιδιαιτερότητες. Αυτό ενδέχεται να επηρεάσει το αποτέλεσμα καθώς κάθε άλογο έχει διαφορετική απόδοση. 

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα είδη των διαδρομών που υπάρχουν στο στοίχημα στις ιπποδρομίες:

Επίπεδες ή Flat Ιπποδρομίες

Το πρώτο και πιο διαδεδομένο είδος ιπποδρομιών στη χώρα μας είναι αναμφισβήτητα οι επίπεδες ή flat ιπποδρομίες. Επιπλέον, το συγκεκριμένο είδος είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και στη Λατινική Αμερική. 

Το βασικό χαρακτηριστικό αυτών των κουρσών είναι ότι διεξάγονται σε οβάλ επίπεδο στάδιο. Επίσης, στη διαδρομή δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο και τα άλογα πρέπει να έχουν ταχύτητα και αντοχή. 

Οι επίπεδες διαδρομές χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με ορισμένα κριτήρια. Τέτοια είναι η απόσταση και το υλικό του σταδίου. Για παράδειγμα, στη Βρετανία υπάρχουν διαδρομές του ενός ή των τριών μιλίων. Επιπλέον, οι διαδρομές στην Ευρώπη είναι συνήθως καλυμμένες με χλόη, ενώ στις ΗΠΑ και τον Καναδά με συνθετικό χορτάρι. Ακόμα, ανάλογα με τη χώρα μπορεί ν’ αλλάξει και η φορά που τρέχουν τ’ άλογα.

Ιπποδρομίες με Εμπόδια (Jump ή steeplechase)

Το άλλο είδος ιπποδρομιών είναι οι ιπποδρομίες με εμπόδια. Το συγκεκριμένο είδος είναι δημοφιλές σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, όπως είναι η Ιρλανδία, η Μεγάλη Βρετανία, οι ΗΠΑ και η Αυστραλία. 

Σ’ αυτό το είδος, η διαδρομή περιέχει εμπόδια. Πρόκειται για τεχνητούς θάμνους, τάφρους και διάφορα άλλα εμπόδια. Σ’ αυτή την κατηγορία τα άλογα πρέπει να διαθέτουν δεξιοτεχνία ώστε να μπορούν να υπερπηδήσουν τα εμπόδια που συναντούν.

Οι ιπποδρομίες με εμπόδια μπορεί να είναι τύπου hurdles, bumpers, ή steeplechase. Απ’ αυτούς, η διαδρομές τύπου steeplechase είναι οι πιο απαιτητικές μιας και τα άλογα έχουν δυσκολότερη δουλειά.

Ιπποδρομίες με αμαξίδια

Η τρίτη και τελευταία κατηγορία ιπποδρομιών είναι οι αγώνες με αμαξίδια. Όπως είναι εμφανές, στο συγκεκριμένο τύπο χρησιμοποιείται ένα είδους αμαξίδιο, το οποίο σέρνει το άλογο. 

Αυτές οι ιπποδρομίες είναι δημοφιλείς σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο. Για παράδειγμα, στις σκανδιναβικές χώρες και στη Γαλλία είναι πολύ δημοφιλείς οι trot ή harness ιπποδρομίες. Ωστόσο, αυτός ο τύπος δεν είναι καθόλου διαδεδομένος στη χώρα μας.

Στοιχηματικές Αγορές στις Ιπποδρομίες

Αφού είδαμε αναλυτικά τα είδη των διαδρομών στις ιπποδρομίες, ήρθε η στιγμή για να περάσουμε στις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές. Οι τύποι στοιχημάτων στις ιπποδρομίες ξεκινούν από τους πολύ απλούς και μπορεί να γίνουν αρκετά σύνθετοι.

Έτσι, μπορείς να παίξεις απλά το νικητή του αγώνα ή και να προσπαθήσεις να βρεις και τα υπόλοιπα άλογα που θα καταφέρουν να διακριθούν. Σε κάθε περίπτωση, οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες για τις ιπποδρομίες θα σου δίνουν όλες αυτές τις αγορές. 

Οι διαθέσιμοι τύποι στοιχημάτων στις ιπποδρομίες είναι οι παρακάτω:

Απλά Στοιχήματα

Γκανιάν (Ganian)

Η πιο απλή στοιχηματική αγορά που μπορείς να είναι η γκανιάν. Σ’ αυτή, θα πρέπει να μαντέψεις το άλογο που θα κατακτήσει την πρώτη θέση.

Πλασέ (Each Way)

Το πλασέ είναι μια παραλλαγή του γκανιάν που σου επιτρέπει να έχεις πιο εύκολα κέρδη. Πιο συγκεκριμένα, το άλογο που θα επιλέξεις θα πρέπει να τερματίσει είτε στην πρώτη είτε στη δεύτερη θέση. Φυσικά, τα κέρδη σου θα είναι λιγότερα σε σχέση με το γκανιάν.

Show

Σε συνέχεια με την προηγούμενη στοιχηματική επιλογή, το show σε στέλνει στο ταμείο όταν το άλογο τερματίσει σε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις. Όπως είναι λογικό, τα κέρδη σ’ αυτό το στοιχηματισμό είναι λιγότερα σε σχέση με το γκανιάν και το πλασέ.

Δίδυμο

Στη συγκεκριμένη στοιχηματική επιλογή θα πρέπει να διαλέξεις δύο άλογα. Για να κερδίσεις, θα πρέπει αυτά τα άλογα να τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, χωρίς να σ’ ενδιαφέρει η κατάταξή τους.

Φορκάστ (Forecast)

Το φορκάστ είναι παραλλαγή του διδύμου. Σ’ αυτό το στοιχηματισμό θα πρέπει να βρεις και τη σειρά τερματισμού των δύο αλόγων που επέλεξες.

Τρίο

Το τρίο είναι η στοιχηματική αγορά στην οποία θα πρέπει να βρεις τα άλογα που θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις, ανεξαρτήτως της τελικής τους κατάταξης.

Τρικάστ

Το τρικάστ είναι η παραλλαγή του τρίο, στην οποία θα πρέπει να μαντέψεις και την κατάταξη των αλόγων που διάλεξες.

Quinte

Στο quinte θα πρέπει να εντοπίσεις τα άλογα που θα τερματίσουν στις πέντε πρώτες θέσεις, αλλά και τη σειρά κατάταξής τους. Γι’ αυτό θεωρείται κι ως ένα απ’ τις πιο δύσκολες αγορές στο στοίχημα ιπποδρομίες.

Ιπποδρομίες Στοίχημα

Ειδικά Στοιχήματα

Σύνθετο

Οι σύνθετες στοιχηματικές αγορές αφορούν συνήθως παραπάνω από μία κούρσες. Έτσι, για να κερδίσεις τη σύνθετη αγορά, θα πρέπει να ποντάρεις στο νικητήριο άλογο για δύο διαδοχικές διαδρομές.

Σύνθετο Δίδυμο

Με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει στο απλό σύνθετο, στο σύνθετο δίδυμο πρέπει να βρεις τα άλογα που θα τερματίσουν στις δυο πρώτες θέσεις για δύο διαδοχικές κούρσες. Σ’ αυτή την αγορά, δεν έχει σημασία η τελική κατάταξη των αλόγων. 

Σύνθετο Φορκάστ (Combination Forecast)

Στο σύνθετο φορκάστ θα πρέπει να βρεις τα δύο άλογα που θα κατακτήσουν τις δυο πρώτες θέσεις σε δύο διαδοχικές κούρσες, αλλά και τη σειρά τους.

Σκορ-4

Σ’ αυτή την αγορά, θα πρέπει να βρεις το νικητήριο άλογο σε τέσσερις αγώνες.

Σκορ-6

Η αγορά σκορ-6 σου ζητάει να βρεις το άλογο που θα κερδίσει σε έξι κούρσες.

Σκορ-9

Η συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά θέλει να εντοπίσεις τους νικητές σε εννιά διαδρομές.

Παρολί

Αυτή η επιλογή είναι η αντίστοιχη του ποδοσφαιρικού στοιχήματος. Έτσι, το στοίχημα μεταφέρεται από τη μια ιπποδρομία στην άλλη πολλαπλασιαζόμενο.

Ιπποδρομίες Virtual

Ακόμα, οι τύποι στοιχημάτων στις ιπποδρομίες δε θα ήταν πλήρης εάν δεν αναφερόμασταν στις ιπποδρομίες virtual. Η αλήθεια είναι πως δε θα βρεις πολλές στοιχηματικές εταιρείες που να σου προσφέρουν ιπποδρομίες στο κουπόνι τους. Ωστόσο, ολοένα και περισσότερες έχουν εντάξει τα virtual sports στις πλατφόρμες τους.

Αυτά περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και σου δίνουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις όπως και στα πραγματικά αθλήματα. Αυτή η πρακτική έχει γίνει δημοφιλής στις ιπποδρομίες, κι έτσι πολλές στοιχηματικές τις προσφέρουν. Για παράδειγμα, η Stoiximan ξεχωρίζει για τις ιπποδρομίες virtual. 

Πώς θα Παίξεις Ιπποδρομίες Στοίχημα στην Ελλάδα το 2024;

Εάν σ’ ενδιαφέρει ν’ ανακαλύψεις τον κόσμο του ιπποδρομιακού στοιχήματος, τότε θα πρέπει να μελετήσεις τις στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Η επιλογές σου είναι λίγες, αφού δεν προσφέρουν όλες αυτό το άθλημα. Μόλις βρεις αυτή που σ’ ενδιαφέρει, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι εγγραφείς και να επιλέξεις τις στοιχηματικές αγορές σου.  

Αυτά είναι τα βήματα για να παίξεις στοίχημα ιπποδρομίες στην Ελλάδα το 2024:

Βήμα 1 – Μελέτησε τις στοιχηματικές.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, δεν προσφέρουν όλες οι στοιχηματικές ιπποδρομίες live. Παρ’ όλα αυτά, θα βρεις πολλές επιλογές για ιπποδρομίες virtuals. Έτσι, μελέτησε τις διαθέσιμες στοιχηματικές και βρες αυτή που σου ταιριάζει.  

Βήμα 2 – Κάνε την εγγραφή σου στη στοιχηματική.

Εάν δεν έχεις ήδη λογαριασμό στη συγκεκριμένη στοιχηματική, θα πρέπει να δημιουργήσεις έναν. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και θα πάρει μόλις λίγα λεπτά. Επιπλέον, θα πρέπει να ταυτοποιήσεις το λογαριασμό σου, στέλνοντας ορισμένα έγγραφα.

Βήμα 3 – Κάνε μια κατάθεση.

Το επόμενο βήμα για να παίξεις το στοίχημά σου είναι να κάνεις μια κατάθεση μετρητών. Ανάλογα με τη στοιχηματική που θα επιλέξεις, θα έχεις και διαφορετικές μεθόδους κατάθεσης στη διάθεσή σου. 

Βήμα 4 – Βρες τις Ιπποδρομίες Live ή τις Ιπποδρομίες Virtuals.

Βρες τους διαθέσιμους αγώνες που σου δίνει η στοιχηματική σου, είτε πρόκειται για live είντε για virtuals. 

Βήμα 5 – Επίλεξε στοιχηματικές αγορές.

Τέλος, διάλεξε τι θέλεις να παίξεις και διαμόρφωσε το δελτίο σου. Καλή επιτυχία!

Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες για τις Ιπποδρομίες το 2024

Stoiximan

Η Stoiximan είναι η καλύτερη επιλογή σου για να παίξεις ιπποδρομίες virtuals. Η στοιχηματική αυτή γνωρίζει τους Έλληνες παίκτες καλύτερα απ’ οποιαδήποτε άλλη, καθώς αποτελεί εδώ και χρόνια τη νο.1 επιλογή των παικτών της χώρας. 

Στη Stoiximan θα βρεις εξαιρετικά ανεπτυγμένα virtual sports που σου μεταφέρουν τον ενθουσιασμό του πραγματικού αθλήματος. Έτσι, θα έχεις ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με όλες τις συγκινήσεις που περιμένεις. Επιπλέον, η στοιχηματική σου δίνει και όλες τις στοιχηματικές αγορές που θες να δοκιμάσεις στις ιπποδρομίες.

Novibet

Η Novibet είναι η τελευταία νόμιμη εταιρεία στην Ελλάδα που σου προσφέρει ιπποδρομίες live. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ελληνική αγορά, κι έτσι έχει προσαρμόσει τις υπηρεσίες της για να σε ικανοποιήσει πλήρως. 

Στη Novibet θα βρεις όλες τις στοιχηματικές αγορές που θέλεις να ποντάρεις στις ιπποδρομίες, καθώς προσφέρει τεράστια ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα. Επιπλέον, έχει ανταγωνιστικότατες αποδόσεις, αυτόματο και μερικό cash out, καθώς και καθημερινές προσφορές.

PameStoixima

Η PameStoixima αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή για στοίχημα ιπποδρομίες. Έχοντας από πίσω την εγγύηση του ΟΠΑΠ σου επιτρέπει να παίξεις τις διαδρομές που επιθυμείς. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία με ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Η PameStoixima είναι από τις λίγες στοιχηματικές που σου προσφέρουν τη δυνατότητα να παίξεις ιπποδρομίες live. Γι’ αυτό και είναι μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες για τις ιπποδρομίες. Μάλιστα, μπορείς να παρακολουθήσεις τις κούρσες που θα παίξεις σε πραγματικό χρόνο μέσω του live streaming. 

Bet365

H Bet365 είναι ακόμα μια από τις λίγες στοιχηματικές που σου επιτρέπουν να παίξεις ιπποδρομίες. Με χρόνια εμπειρίας στο χώρο του στοιχήματος, η συγκεκριμένη εταιρεία σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι. 

Αρχικά στην Bet365 θα απολαύσεις ανταγωνιστικές αποδόσεις και όλοι οι τύποι στοιχημάτων στις ιπποδρομίες είναι διαθέσιμοι. Επιπλέον, η στοιχηματική ξεχωρίζει για το εξελιγμένο cash out, το οποίο είναι διαθέσιμο σε ολικό, μερικό και αυτόματο.

Ό,τι Πρέπει να Γνωρίζεις για τις Ιπποδρομίες

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ιπποδρομίες είναι ένα από τα μακροβιότερα σπορ στην ιστορία, μιας και ήταν διαδομένες από την αρχαιότητα. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ιπποδρομίες από τους Αρχαίους Έλληνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό συνεχίστηκε και στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. 

Πολύ αργότερα, οι ιπποδρομίες έγιναν ένα απ’ τα δημοφιλέστερα αθλήματα για τους Άγγλους. Αυτοί μάλιστα ήταν και οι πρώτοι που ασχολήθηκαν με το στοίχημα ιπποδρομίες από τον 19ο αιώνα και μετά. Αυτός ο αθλητικός στοιχηματισμός διαδόθηκε πολύ γρήγορα σε πολλές χώρες και έκτοτε αποτελεί μια κλασική στοιχηματική επιλογή. Πλέον, υπολογίζεται πως περισσότερες από 70 χώρες διοργανώνουν αγώνες ιπποδρομίας.

Στην Ελλάδα, το ενδιαφέρον για τις ιπποδρομίες αναθερμάνθηκε από τη διοργάνωση των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων των 1896. Η επίσημη αρχή για τις ιπποδρομίες στοίχημα έγινε το 1970 με την ίδρυση του Οργανισμού Διοργάνωσης Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ). Έκτοτε, όλο και περισσότεροι Έλληνες παίκτες έχουν ξεκινήσει ν’ ανακαλύπτουν τις συγκινήσεις που κρύβουν οι ιπποδρομίες.

Σήμερα, με τη δραστηριοποίηση διάφορων στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα, η στοιχηματική αγορά στις ιπποδρομίες είναι πολύ πλούσια. Από το Πάμε Στοίχημα Ιπποδρομίες, μέχρι το Stoiximan ιπποδρομίες virtuals, οι παίκτες έχουν πολλές επιλογές. Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες για τις ιπποδρομίες σου δίνουν μια πληθώρα αγώνων απ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Ωστόσο, για να παίξεις ιπποδρομίες που θα πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, θα πρέπει να παίξεις μόνο μέσω πρακτορείων του ΟΠΑΠ. Στην ηλεκτρονικές στοιχηματικές μπορείς να παίξεις αγώνες του εξωτερικού.

Συνοψίζοντας

Το στοίχημα ιπποδρομίες έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Ωστόσο, είναι ένα άθλημα που σου δίνει την ευκαιρία για μοναδικά παιχνίδια. Δοκίμασε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες για τις ιπποδρομίες για να ξεκινήσεις το παιχνίδι σου σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα:

Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες

Οι καλύτερες ιστοσελίδες για στοίχημα στο ποδόσφαιρο

Οι καλύτερες ιστοσελίδες για στοίχημα στο Μπάσκετ

Τα Kαλύτερα Sites για eSports Στοίχημα

Συχνές ερωτήσεις

Οι βασικοί τύπου στοιχήματος στις ιπποδρομίες είναι το γκανιάν, το πλασέ, και το show. Ένα στοίχημα γκανιάν σημαίνει πως το άλογό σου πρέπει να κερδίσει, ένα στοίχημα πλασέ ότι πρέπει να τερματίσει πρώτο ή δεύτερο και το show ότι πρέπει να τερματίσει πρώτο, δεύτερο ή τρίτο με φυσικά λιγότερα κέρδη.

Πολλές στοιχηματικές εταιρείες σου προσφέρουν αποδόσεις για το στοιχηματισμό στις ιπποδρομίες.

Μπορείς να παίξεις στοίχημα ιπποδρομίες ηλεκτρονικά. Πολλές στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα σου επιτρέπου να στοιχηματίσεις στις ιπποδρομίες, όπως είναι η Stoiximan.

Πολλές στοιχηματικές εταιρείες παρέχουν virtual ιπποδρομίες. Για παράδειγμα, η Stoiximan παρέχει στοιχηματισμό στα virtuals.