Στοίχημα Βελγικό Πρωτάθλημα 2024 – Ένας Πλήρης Οδηγός

Βρείτε την καλύτερη στοιχηματική ιστοσελίδα για στοίχημα βελγικό πρωτάθλημα 2023 – 2024! Έχουμε αξιολογήσει, συγκρίνει και κατατάξει τις στοιχηματικές με γνώμονα το στοίχημα στο πρωτάθλημα Βελγίου.

Μάθετε περισσότερα στον πλήρη οδηγό στοιχηματισμού μας για ν’ ανακαλύψετε πώς θα βρείτε την καλύτερη ιστοσελίδα για εσάς.

Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες για το Βελγικό Πρωτάθλημα 2024

Stoiximan Λογότυπο
5/5
Stoiximan

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

Betsson Λογότυπο
5/5
Betsson

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

Novibet logo
4/5
Novibet

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

Νέα

Στοίχημα Βελγικό Πρωτάθλημα

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το βελγικό πρωτάθλημα είναι ένα απ’ τα ελκυστικότερα στον κόσμο για όλους τους παίκτες.

Μέσα σ’ αυτό, θα βρείτε ιστορικές ομάδες με πλούσια ιστορία και σημαντικά επιτεύγματα. Έτσι, αυτό το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό εάν θέλετε ν’ απολαύσετε θέαμα και πολλές ανατροπές.

Τώρα, μπορείτε να μάθετε πως θα παίξετε στοίχημα βελγικό πρωτάθλημα εύκολα και γρήγορα, ανεξάρτητα από το στιλ παιχνιδιού που προτιμάτε.

Stoixima Tora Οδηγός Στοιχήματος

Πίνακας περιεχομένων

Όσα Πρέπει να Ξέρεις για το Στοίχημα Βελγικό Πρωτάθλημα

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε το στοίχημα για τη Jupiler Pro League είναι να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρωτάθλημα. Εφόσον το έχετε κάνει αυτό, μπορείτε να μελετήσετε τις διάφορες στοιχηματικές επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

Αρχικά, υπάρχει ο pre-game και ο live στοιχηματισμός που αλλάζουν το παιχνίδι, αφού δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο. Έπειτα, θα πρέπει να μελετήσετε τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές για το Βέλγιο ποδόσφαιρο. 

Παρακάτω, θα δούμε αναλυτικά όλες αυτές τις πτυχές ώστε ν’ αναδειχθούν οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες για το βελγικό πρωτάθλημα.

Βελγικό Πρωτάθλημα

Είδη Στοιχηματισμού

Ο πρώτος διαχωρισμός αφορά τη χρονική στιγμή του στοιχηματισμού. Έτσι, υπάρχει το στοίχημα που θα παίξετε πριν τον αγώνα και αυτό που θα παίξετε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

1. Pre-game Στοίχημα

Το πρώτο είδος είναι το pre-game στοίχημα για το πρωτάθλημα Βελγίου. Όπως γίνεται εμφανές απ’ την ονομασία του, αφορά όλα τα στοιχήματα που θα παιχτούν πριν από την έναρξη ενός αγώνα του πρωταθλήματος. 

Πολλοί παίκτες έχουν συνηθίσει και προτιμούν τον pre-game στοιχηματισμό αφού τους δίνει το χρονικό περιθώριο να μελετήσουν το πρόγραμμα των αγώνων. Έτσι, μπορείτε να βρείτε στατιστικά στοιχεία των ομάδων, ιστορικά αποτελέσματα των αναμετρήσεών τους και αναλύσεις σχετικά με τη φόρμα των παικτών τους.

Επιπλέον, έχετε το χρόνο να συγκρίνετε τις αποδόσεις στις διάφορες στοιχηματικές για να βρείτε τις πιο συμφέρουσες για τους αγώνες που θέλετε να παίξετε. 

Ο pre-game στοιχηματισμός μπορεί να αφορά ακόμα και μακροχρόνια στοιχήματα. Εάν ενδιαφέρεστε βασικά για αυτό το είδος, θα πρέπει να βρείτε μια στοιχηματική που να προσφέρει μεγάλη γκάμα στοιχηματικών αγορών και καλές αποδόσεις.

2. Live Στοίχημα

Το άλλο είδος στοιχήματος είναι το live betting. Σε αντίθεση με το pre-game στοίχημα, αυτό γίνεται διαθέσιμα από τη στιγμή που θα γίνει η σέντρα του αγώνα. Το live στοίχημα βελγικό πρωτάθλημα κρύβει πολλές συγκινήσεις καθώς οι αποδόσεις αλλάζουν ανάλογα με την πορεία των ομάδων. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα παρακολουθείτε τον αγώνα με ανανεωμένο ενδιαφέρον, καθώς κάθε φάση ενδέχεται ν’ αλλάξει το στοίχημά σας.

Το live betting στο Jupiler Pro League έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες που θα επηρεάσουν το ποια στοιχηματική είναι καλύτερη για το στοίχημά σας. Αρχικά, θέλετε μια στοιχηματική με ανεπτυγμένη λειτουργία cash out που θα σας επιτρέπει να κλείσετε το στοίχημά σας νωρίτερα εάν ο αγώνας δεν πηγαίνει όπως περιμένατε. 

Επιπλέον, πρέπει ν’ αναζητήσετε μια στοιχηματική που έχει ελαφριά και γρήγορη πλατφόρμα. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας καθώς οι αποδόσεις μπορεί ν’ αλλάξουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τέλος, ιδανικά προτιμήστε μια στοιχηματική που σας προσφέρει live streaming για να μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα απ’ οπουδήποτε. Ένα μπόνους για την κάθε στοιχηματική είναι και η ύπαρξη εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα.

Στοιχηματικές Αγορές

Το επόμενο στοιχείο που πρέπει να μελετήσετε για το στοίχημα βελγικό πρωτάθλημα είναι οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές. Αυτές μπορεί να αφορούν έναν μεμονωμένο αγώνα ή να είναι μακροχρόνιες.

1. Μακροχρόνιες Αγορές

Οι μακροχρόνιες αγορές σας ζητούν να μελετήσετε και να κάνετε τις προβλέψεις για το τέλους της αγωνιστικής περιόδου. Εξαιτίας της φύσης τους, αυτές οι αγορές είναι διαθέσιμες μόνο στον pre-game στοιχηματισμό. 

Το μυστικό της επιτυχίας στις μακροχρόνιες αγορές στο πρωτάθλημα Βελγίου είναι να παίξετε το στοίχημά σας όσο πιο νωρίς μπορείτε. Συνήθως, οι στοιχηματικές βγάζουν τις αποδόσεις με γνώμονα την απόδοση της κάθε ομάδας την προηγούμενη περίοδο. Έτσι, όσο περνάει ο καιρός, οι αποδόσεις θ’ αλλάζουν και ενδεχομένως να γίνονται μικρότερες. 

Μερικές διαδεδομένες μακροχρόνιες στοιχηματικές αγορές είναι οι εξής:

 • Νικητής της Jupiler Pro League,
 • Πρώτος σκόρερ στο τέλος της περιόδου,
 • Ομάδες που θα τερματίσουν στους πρώτους 4.

2. Απλές Αγορές

Οι απλές αγορές είναι αυτές που θα βρείτε σε κάθε στοιχηματική και αφορούν βασικά στοιχεία του αγώνα. Έτσι, ανάμεσα σ’ αυτές θα βρείτε το αποτέλεσμα του αγώνα, το αποτέλεσμα του ημιχρόνου και τον αριθμό των γκολ.

Εάν ενδιαφέρεστε να παίξετε απλές στοιχηματικές επιλογές, τότε θα ήταν καλό να στοιχηματίσετε μέσα από μια στοιχηματική που προσφέρει καλές αποδόσεις. Υπάρχουν ορισμένες στοιχηματικές που δίνουν εξαιρετικές αποδόσεις στα φαβορί, πράγμα ιδανικό για το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού. 

3. Ειδικές Αγορές

Εάν τα απλά στοιχήματα δε σας καλύπτουν, έχετε στη διάθεσή σας μια πληθώρα από ειδικά στοιχήματα. Κάθε πτυχή του αγώνα μπορεί να μετατραπεί σ’ ένα ειδικό στοίχημα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ενδεικτικά, ειδικά στοιχήματα είναι τα εξής:

 • Ασιατικό χάντικαπ,
 • Ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτοι,
 • Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες,
 • Draw no bet,
 • Ακριβές σκορ,
 • Συνδυαστικά στοιχήματα, όπως διπλή ευκαιρία και αριθμός γκολ.

 

Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε πως το πλήθος των διαθέσιμων ειδικών στοιχημάτων διαφέρει από στοιχηματική σε στοιχηματική. Γι’ αυτό και θα πρέπει να ερευνήσετε ποια εταιρεία σας ταιριάζει περισσότερο. 

Πώς θα Παίξετε Πρωτάθλημα Βελγίου στην Ελλάδα

Από τη στιγμή που γνωρίζετε τι παιχνίδι θέλετε να κάνετε στο Βέλγιο ποδόσφαιρο, η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Στην ουσία, θα πρέπει να κατασταλάξετε σε μία στοιχηματική και να κάνετε την εγγραφή σας. Τα βήματα για να παίξετε πρωτάθλημα Βελγίου στην Ελλάδα είναι τα εξής:

 1. Βρείτε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες για το βελγικό πρωτάθλημα – πλέον, οι περισσότερες στοιχηματικές στη χώρα μας σας επιτρέπουν να παίξετε τους αγώνες του πρωταθλήματος. Επιλέξτε την καλύτερη για εσάς ανάλογα με τα κριτήρια που έχετε θέσει.
 2. Κάντε την εγγραφή σας – αρχικά, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, εισάγοντας τα στοιχεία σας. Έπειτα, η στοιχηματική θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας, επισυνάπτοντας την ταυτότητα και κάποιον λογαριασμό ΔΕΚΟ. Αυτή η διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν μπορέσετε να κάνετε ανάληψη των κερδών σας.
 3. Μελετήστε το πρόγραμμα – όποια στοιχηματική κι αν επιλέξετε, θα έχει συγκεντρωμένους όλους τους αγώνες του Jupiler Pro League. Εκεί θα υπάρχουν συγκεντρωμένες οι στοιχηματικές αγορές για τους αγώνες της αγωνιστικής, αλλά και τα μακροχρόνια στοιχήματα του πρωταθλήματος. 
 4. Επιλέξτε τις στοιχηματικές αγορές – τέλος, προσθέστε στο δελτίο σας όσες αγορές θέλετε. Ολοκληρώστε το δελτίο και πληρώστε το. Καλή σας επιτυχία!
Ποδόσφαιρο

Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες για το Βελγικό Πρωτάθλημα

Τώρα γνωρίζετε τις υπηρεσίες που πρέπει ν’ αναζητήσετε σε μια στοιχηματική, ανάλογα με το παιχνίδι που θέλετε να κάνετε. Εμείς, έχουμε συγκρίνει τις αδειοδοτούμενες στοιχηματικές στη χώρα μας για να σας διευκολύνουμε. Αυτές είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες για το βελγικό πρωτάθλημα μετά την έρευνά μας:

1. Stoiximan

H Stoiximan είναι η κορυφαία στοιχηματική στην Ελλάδα κι έτσι δεν αποτελεί έκπληξη που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις για στοίχημα στο πρωτάθλημα Βελγίου. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα προσφέρει μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών και στοιχηματικών αγορών, και γι’ αυτό το λόγο, εξυπηρετεί τις ανάγκες σχεδόν όλων των παικτών. 

Η Stoiximan είναι μια πολύ εύχρηστη και γρήγορη πλατφόρμα που τρέχει εξαιρετικά σε κάθε λειτουργικό σύστημα. Επίσης, διαθέτει μια μοντέρνα εφαρμογή για κινητά που διευκολύνει το live betting. Άλλες υπηρεσίες της που ξεχωρίζουν είναι το bet builder και το live streaming σχεδόν σε όλα τ’ αθλήματα. Ωστόσο, έχετε κατά νου πως το ασιατικό χάντικαπ δεν είναι διαθέσιμο σε όλους τους αγώνες.

2. Betsson

Ακόμα μια στοιχηματική με μεγάλη πείρα στο χώρο είναι η Betsson. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία σε διαθέσιμα σπορ, αλλά και πρωταθλήματα. Έτσι, είναι ιδανικά για στοίχημα βελγικό πρωτάθλημα. 

Η Betsson έχει πολλά πλεονεκτήματα. Αρχικά, έχει υψηλά όρια στοιχηματισμό, πράγμα που βολεύει τους παίκτες που θέλουν να παίξουν μεγαλύτερα ποσά. Επιπλέον, έχει αναπτύξει το cash out και ειδικά το auto cash out, ενώ έχει διαθέσιμα ασιατικά κι εναλλακτικά χάντικαπ. Τέλος, διαθέτει μια γρήγορη εφαρμογή για κινητά και δυνατότητα live streaming ώστε να βολεύει τους παίκτες που ασχολούνται με το live betting.

3. Novibet

H Novibet είναι μια στοιχηματική με χρόνια παρουσίας στην αγορά. Γι’ αυτό και γνωρίζει καλά τις ανάγκες των παικτών. Το κομμάτι στο οποίο πραγματικά ξεχωρίζει η Novibet είναι η τεράστια γκάμα της σε ασιατικά χάντικαπ και ειδικά στοιχήματα. Επιπλεόν, προσφέρει αγώνες με 0% γκανιότα.

Εκτός από τις αποδόσεις και το πλήθος των στοιχηματικών επιλογών, η Novibet έχει κι άλλες εξαιρετικές υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα, είναι απ’ τις λίγες στοιχηματικές που προσφέρουν auto, partial & stop loss cash out. Αυτή η λειτουργία σε συνδυασμό με το live streaming, την κάνουν μια καταπληκτική πλατφόρμα για live στοιχηματισμό.

4. PameStoixima

Η PameStoixima είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους Έλληνες παίκτες. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι έχει από πίσω τον ΟΠΑΠ, πράγμα που ενισχύει την ασφάλεια της ιστοσελίδας και την ποιότητα των υπηρεσιών. Ενδεικτικά, η PameStoixima έχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Όσον αφορά το στοίχημα Βελγικό ποδόσφαιρο, η PameStoixima είναι μια απ’ τις καλύτερες επιλογές σας. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αγορών, τόσο για pre-game όσο και για live betting.

Μάλιστα, ξεχωρίζει για τις βελτιωμένες αποδόσεις της και τη χαμηλή γκανιότα. Επιπλέον, η mobile πλατφόρμα και το app είναι πολύ γρήγορα και εύχρηστα, πράγμα που βοηθούν στον live στοιχηματισμό. Εκεί που υστερεί αυτή η στοιχηματική είναι το live streaming.

Πρωτάθλημα Βελγίου – Γενικά Στοιχεία

Το πρωτάθλημα Βελγίου, ή Jupiler Pro League, είναι ένα απ’ τα δημοφιλέστερα και πιο ιστορικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Δημιουργήθηκε το 1895 και έκτοτε έχει περάσει πολλές αλλαγές. Σήμερα, αγωνίζονται 18 ομάδες, αν και από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο αριθμός θα πέσει στις 16.

Αυτό σημαίνει πως αντί για δύο ομάδες, φέτος θα υποβιβαστούν τρεις, πράγμα που αυξάνει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. 

Ποιες Ομάδες Μπορούν ν’ Αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα Βελγίου;

Στο βελγικό πρωτάθλημα αγωνίζονται ομάδες απ’ όλες τις περιοχές της χώρας. Κατά την αγωνιστική περίοδο, ο αριθμός των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο είναι 18. Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο όμως, το Jupiler Pro League θα απαρτίζεται από 16 συνολικά συλλόγους.

Αγωνιστική Σεζόν 2023-24 για το Βελγικό Πρωτάθλημα

Το Βέλγιο ποδόσφαιρο ξεκινάει μέσα στο καλοκαίρι, προς το τέλος του Ιουλίου. Η κάθε ομάδα καλείται να παίξει συνολικά 34 παιχνίδια κατά την κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Μετά τη λήξη της, υπάρχουν τα Play-offs I και τα Play-offs II. 

Οι ομάδες που έχουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις της κατάταξης αγωνίζονται στα Play-offs I, ή Championship playoffs. Σ’ αυτό το γύρω, η κάθε ομάδα ξεκινάει με τους μισούς πόντους που κατέκτησε στην κανονική περίοδο. Μετά τη διεξαγωγή των αγώνων βγαίνει ο πρωταθλητής του βελγικού πρωταθλήματος.

Οι ομάδες που έχουν καταλάβει τις θέσεις 7-16, συν έξι ομάδες από την Challenger Pro League, αγωνίζονται στα Play-offs II, ή Europa League Play-offs. Ο νικητής κερδίζει ένα εισιτήριο για το UEFA Europa League.

Οι Ομάδες που Αγωνίζονται στο Jupiler Pro League

Αυτή είναι η τελευταία αγωνιστική περίοδος που το Jupiler Pro League απαρτίζεται από 16 ομάδες. Αυτή η αλλαγή, θα αναγκάσει τρεις από τις ομάδες να υποβιβαστούν στο τέλος της περιόδου. 

 1. Γκενκ,
 2. Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ,
 3. Αντβέρπ,
 4. Κλαμπ Μπριζ,
 5. Γάνδη,
 6. Σταντάρ Λιέγης,
 7. Βέστερλο,
 8. Σερκλ Μπριζ,
 9. Σεντ Τρούιντεν,
 10. Λέουβεν,
 11. Άντερλεχτ,
 12. Σαρλερουά,
 13. Μαλίν,
 14. Κορτράικ,
 15. Έπεν,
 16. RWDM

Συνοψίζοντας

Το στοίχημα βελγικό πρωτάθλημα 2023 – 2024 σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να εμπλουτίσετε το παιχνίδι σας. Βρείτε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες για το βελγικό πρωτάθλημα στον πλήρη οδηγό μας. Υπάρχει μια στοιχηματική κατάλληλη για κάθε είδους παιχνιδιού ώστε να λάβετε τη μέγιστη ευχαρίστηση.

Μάθε περισσότερα: 

Τα Καλύτερα Στοιχηματικά Apps 2024

Πάμε Στοίχημα Ποδόσφαιρο

Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες με Cash Out

Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Sites για το Super League 1

Συχνές ερωτήσεις

Είναι δυνατό να στοιχηματίσετε στο βελγικό πρωτάθλημα ηλεκτρονικά στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Για παράδειγμα, μπορείτε να στοιχηματίσετε στη Stoiximan ή την Novibet.

Το βελγικό πρωτάθλημα  συνήθως ξεκινάει τον Ιούλιο κι ολοκληρώνεται το Μάιο.

Το πρωτάθλημα απαρτίζεται από 16 ομάδες.

Η RSC Άντερλεχτ έχει κερδίσει τους περισσότερους τίτλους που είναι συνολικά 34 πρωταθλήματα. 

Η Αντβέρπ κατέκτησε τον τίτλο στο τελευταίο βελγικό πρωτάθλημα.