Πως Εξελίσσονται τα Play Offs της Basket League

basket league

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο με πολλές αθλητικές συγκινήσεις. Πλέον είναι η σειρά της Basket League να μας προσφέρει πλούσιο θέαμα στη φάση των play offs.

Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες και ήδη γνωρίζουν τις 2 ομάδες που κατάφεραν να περάσουν στα ημιτελικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το τζάμπολ έγινε στις 22 Μαΐου με τους αγώνες Κολοσσός H Hotels – Λάρισα και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Άρης. 

Αυτές οι μέρες θα μας δείξουν εάν θα χρειαστεί να προχωρήσουν οι ομάδες και σε 3ο αγώνα. Υπενθυμίζουμε πως για να περάσει μια ομάδα από τα play offs, θα πρέπει να κάνει 2 νίκες.

Πίνακας περιεχομένων

Ποιες Ομάδες Έχουν Περάσει στα Ημιτελικά

Από τους δυο πρώτους ολοκληρωμένους αγώνες, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, η Λάρισα και ο Προμηθέας Πάτρας έχουν ήδη καταφέρει να περάσουν στα ημιτελικά της Basket League. Και οι τρεις ομάδες έκανες τις 2 απαιτούμενες νίκες ώστε να περάσουν αυτό το εμπόδιο και να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο. 

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε του Άρη και στις δύο αναμετρήσεις τους. Η πρώτη, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου έληξε με σκορ 109-79. Ο δεύτερος αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαΐου και έληξε με σκορ 65-85. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έδειξε πολύ γρήγορα την κυριαρχία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μ’ ένα εκπληκτικό σερί πόντων 20-0. Ο Άρης δεν κατάφερε ν’ ανταπεξέλθει στην πρόκληση.

Η Λάρισα είχε δυσκολότερη πορεία, αν και κατάφερε να πάρει και τις δυο πολύτιμες νίκες για να προχωρήσει στα play offs. Στις 22 Μαΐου αγωνίστηκε εκτός έδρας έναντι του Κολοσσού H Hotels και κατάφερε να νικήσει με 63-71. Τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά στον δεύτερο αγώνα, όπου η Λάρισα υποδέχθηκε τον Κολοσσό και νίκησε με 83-82 στην παράταση. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά όπου η Λάρισα θ’ αγωνιστεί στα ημιτελικά των play offs της Basket League.

Ο Προμηθέας Πάτρας έκανε την ανατροπή και άφησε εκτός την ΑΕΚ, μια ομάδα που θεωρούνταν ένα από τα φαβορί. Στον πρώτο αγώνα μεταξύ τους, ο Προμηθέας κατάφερε να κάνει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη με 82-95. Ο δεύτερος αγώνας που έγινε στις 25 Μαΐου ήταν συγκλονιστικός αφού οι δυο ομάδες αναγκάστηκαν να πάνε στην παράταση. Τελικός νικητής αναδείχθηκε ο Προμηθέας με 77-75.

Ποιες Ομάδες Αγωνίζονται για μια Θέση στα Ημιτελικά

Οι υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται για τις υπολειπόμενες θέσεις των ημιτελικών είναι ο Ολυμπιακός και το Περιστέρι Vitabiotics.

Στον αγώνα της 25ης Μαΐου, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη από την ομάδα του Περιστερίου με 79-67. Η ομάδα του Πειραιά έδειξε την κούρασή της από το ταξίδι της στο Final Four της Euroleague. Ωστόσο, κατάφερε να δείξει χαρακτήρα και είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επόμενη φάση. Ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου στην έδρα του Περιστερίου. Εάν δεν καταφέρει να κάνει τη δεύτερη νίκη, ο τρίτος αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου.

Τα play offs έχουν ήδη δώσει πολλές συγκινήσεις και ανατροπές στους φιλάθλους. Αναμένουμε να δούμε τα ζευγάρια των ημιτελικών, μέσα στα οποία βρίσκεται κι ο επόμενος πρωταθλητής Ελλάδας. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τα play offs της Basket League.

Μάθε περισσότερα:

Καλύτερες Στοιχηματικές για Μπάσκετ

Βρείτε την καλύτερη ιστοσελίδα για στοίχημα Basket League

Στοιχηματικά Apps

Στοίχημα Over & Under