Στοίχημα Goal Goal & No Goal

Το goal goal και το no goal είναι δύο πολύ κοινές κατηγορίες στοιχήματος.

Σε αυτόν τον οδηγό έχουμε συλλέξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το goal goal και το no goal.

Στοίχημα Goal Goal και No Goal

Stoiximan Λογότυπο
5/5
Stoiximan

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

bet365 Λογότυπο
5/5
Bet365

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

Betsson Λογότυπο
5/5
Betsson

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

Novibet logo
4/5
Novibet

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

Νέα

Goal Goal & No Goal

Το goal goal και το no goal είναι δύο πολύ κοινές κατηγορίες στοιχήματος. Σε αυτόν τον οδηγό έχουμε συλλέξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το goal goal και το no goal. Θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω από το στοίχημα και να γίνετε γκουρού των έγκυρων προβλέψεων;

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να το πετύχετε αυτό είναι να ξέρετε πώς να παίξετε στοίχημα. Και σε ό,τι αφορά φυσικά το τελευταίο δεν αναφερόμαστε μόνο στο να συμπληρώσετε σωστά ένα δελτίο αλλά και σε ποια γεγονότα να ποντάρετε. 

Στην συνέχεια θα γνωρίσετε όλα τα μυστικά του γκολ-γκολ (GG) και του No γκολ (NG), πώς παίζονται και πώς να τα χρησιμοποιήσετε στο στοίχημά σας.

Οδηγός Στοιχήματος

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Goal Goal στο στοίχημα;

Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς και συχνές κατηγορίες στοιχήματος που θα συναντήσετε όταν πρόκειται να συμπληρώσετε ένα δελτίο. Μιας και αφορά μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές για στοίχημα, επιβάλλεται να γνωρίζετε σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Αν βάλετε λίγη φαντασία όσο βλέπετε την ονομασία goal goal είναι εύκολο να καταλάβετε ποια θα είναι η συνέχεια. Η συνθήκη που πρέπει να επιβεβαιωθεί όταν ποντάρετε στο GG, είναι και οι δύο ομάδες ενός ποδοσφαιρικού αγώνα να πετύχουν τουλάχιστον από ένα γκολ.

Χρειάζεστε δηλαδή να σκοράρει τόσο η γηπεδούχος όσο και η φιλοξενούμενη ομάδα για να κερδίσετε το στοίχημα. Αν δηλαδή το παιχνίδι λήξει 1-1, 2-1, 1-3, 2-2 κτλ. τότε το στοίχημά σας θα επιβραβευθεί ανάλογα με την απόδοση της πρότασης.

Αν παίξετε GG και το αποτέλεσμα έρθει 1-0, 0-0, 0-3 κτλ. τότε δυστυχώς αποτύχατε στην πρόβλεψή σας!

Τι είναι το No Goal στο στοίχημα;

Τα 3 τελευταία ακριβώς παραδείγματα στην προηγούμενη παράγραφο, περιγράφουν τρία σκορ που ανήκουν στην περίπτωση του no goal (NG). Είναι με λίγα λόγια ακριβώς το αντίθετο από το γκολ-γκολ.

Όταν δηλαδή ποντάρετε σε αυτήν την κατηγορία στοιχήματος, θέλετε να μην σκοράρουν τέρμα και οι δύο ομάδες του αγώνα. Για να το πούμε και λίγο διαφορετικά για να το καταλάβετε, πρέπει να μην σημειωθεί γκολ από καμία ομάδα ή αν σημειωθούν τέρμα ή τέρματα, αυτά να είναι αποκλειστικά από την μία και μόνο ομάδα στον αγώνα.

Θέλετε ουσιαστικά είτε ο αγώνας να λήξει 0-0, είτε να πετύχει γκολ μόνο η γηπεδούχος ή μόνο η φιλοξενούμενη ομάδα. Θυμίζουμε και πάλι πως αν παίξετε ένα παιχνίδι NG και το τελικό αποτέλεσμα είναι 0-0, 1-0, 2-0, 0-2, 0-3 κτλ. τότε κερδίζετε.

Σε περίπτωση που μπούνε γκολ και από τις δύο ομάδες, το αποτέλεσμα δηλαδή είναι όπως είπαμε πριν γκολ-γκολ τότε χάνετε το στοίχημα.

Στοίχημα Goal No Goal: τι πρέπει να γνωρίζετε

Αφού ξεκαθαρίσαμε πιστεύουμε αρκετά τις δύο αυτές έννοιες, πάμε να σχολιάσουμε μερικά θέματα σχετικά με το στοίχημα σε αυτές τις δύο επιλογές. Ακόμα και αν είστε αρχάριοι στον τομέα, σίγουρα θα ξέρετε πως η πιο κλασική πρόβλεψη ενός αγώνα είναι να διαλέξετε το νικητή.

Οι πιο συχνές περιπτώσεις στοιχηματισμού αφορούν με λίγα λόγια τον άσο 1, το διπλό 2 και την ισοπαλία Χ. Επειδή ωστόσο μερικές φορές μπορεί να σας προβληματίζει πολύ το ποιος μπορεί να νικήσει σ’ έναν αγώνα και να μην είστε σίγουροι, οι στοιχηματικές εταιρίες προσπαθούν να σας βοηθήσουν να κάνετε μια πρόβλεψη, δίνοντάς σας ακόμα περισσότερες επιλογές.

Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκαν και οι επιλογές goal goal και no goal. Μπορεί να δυσκολεύεστε πολύ να προβλέψετε το νικητή ενός παιχνιδιού αλλά να αισθάνεστε πολύ πιο σίγουροι για το αν θα σκοράρουν ή όχι και οι δύο ομάδες στον αγώνα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Αυτό είναι και το ουσιαστικό πλεονέκτημα αυτών των δύο επιλογών, ότι μπορείτε να κερδίσετε ένα στοίχημα άσχετα με το ποιος θα κερδίσει τελικά το παιχνίδι.

Σας δίνουν δηλαδή μια μεγαλύτερη ελευθερία και ανοίγουν θα λέγαμε τους στοιχηματικούς σας ορίζοντες.

Πώς μπορείτε να ποντάρετε στο Goal Goal και στο No Goal;

Είναι πραγματικά πανεύκολο. Αν έχετε τις ελάχιστες γνώσεις που απαιτούνται για να παίξετε ένα στοίχημα, τότε μπορείτε να ποντάρετε σε αυτές τις δύο συνθήκες. 

Ουσιαστικά το μόνο που χρειάζεστε, είναι να διαλέξετε την καλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχήματος και να κάνετε εγγραφή. Σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη ένα λογαριασμό σε μια στοιχηματική εταιρία, τότε απλά συνδεθείτε. 

Στην συνέχεια, βρείτε το παιχνίδι που σκέφτεστε να «χτυπήσετε». Το GG και το NG, είναι τόσο δημοφιλή στους παίκτες πλέον, που οι περισσότερες πλατφόρμες τα έχουν δίπλα από το 1X2.

Με απλά λόγια δεν θα χρειαστεί καν να τα αναζητήσετε, γιατί θα τα βρείτε με την πρώτη ματιά. Αφού έχετε ξεκαθαρίσει πιο από τα δύο αποτελέσματα προτιμάτε για τον συγκεκριμένο αγώνα, το επιλέγετε και απλά ποντάρετε το ποσό που θέλετε.

Τέλος, επιβεβαιώνετε το στοίχημά σας και αυτό ήταν, καλή σας τύχη!

goal goal no goal

Παραδείγματα στοιχήματος με γκολ γκολ και νο γκολ

Ενδεχομένως να σας φάνηκαν όλα πολύ απλά μέχρι τώρα, αλλά επειδή καμιά φορά ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, καλό είναι να δείτε και ένα παράδειγμα. Οι ομάδες του παραδείγματος μας θα είναι ο Κεραυνός Κολοκοτρωνιτσίου και ο Αστέρας πέρα Ραχούλας στο γήπεδο των πρώτων.

Αν θεωρείτε πως οι δύο αυτές ομάδες είναι φορμαρισμένες, έχουν κίνητρο για τον συγκεκριμένο αγώνα και πως μπορούν να πετύχουν τέρματα, τότε θα παίξετε GG. Σε αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή νιώθετε πως επιθετικά δεν έχουν έφεση ή πως δυσκολεύονται να βρουν δίχτυα και πως το παιχνίδι είναι κάπως αδιάφορο, θα πάτε με το NG.

Η απόδοση για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι στο γκολ γκολ 2.05, ενώ στο νο γκολ 1.80. Ο booker δηλαδή πιστεύει πως το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρουν να βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, εσείς έχετε τσεκάρει ότι και οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι έχουν δραστήριους επιθετικούς και ποντάρετε 10€ στο goal goal. Το παιχνίδι, ολοκληρώνεται και το τελικό σκορ είναι 3-1. 

Συγχαρητήρια, μόλις κερδίσατε τα 10 ευρώ σας επί τα 2.05, δηλαδή πήρατε 20,50€! Αν το παιχνίδι έληγε 0-0, 1-0, 2-0, 0-3 κτλ. τότε θα έπρεπε να παίξετε NG για να κερδίσετε.

Συμβουλές για να βρίσκετε τα Goal Goal και No Goal

Το έχουμε ξανά αναφέρει σε άλλα άρθρα μας αρκετές φορές, πως η νούμερο 1 συμβουλή για το στοίχημα παραμένει πάντα η μελέτη! Ό,τι και να ετοιμάζεστε να παίξετε και ό,τι και να σας φαίνεται ως πολύ λογικό, πάντα να θυμάστε να το επιβεβαιώνετε και με στατιστικά.

Η πρόσβαση σε πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να αποβούν «χρυσές» για το στοίχημά σας, με το διαδίκτυο είναι πανεύκολη. Μ’ ένα μόνο κλικ, ακόμα και στις στοιχηματικές πλατφόρμες πλέον μπορείτε να ενημερώνεστε για τις βαθμολογίες, τα νέα και την φόρμα των ομάδων.

Ακόμα και αν η απόδοση υποδηλώνει ότι ένα γεγονός είναι αρκετά πιθανό να συμβεί για παράδειγμα goal-goal 1.50, εσείς πρέπει να κάνετε τη δικιά σας μελέτη. Αν δείτε για παράδειγμα ότι δύο ομάδες που αγωνίζονται έχουν 5 συνεχόμενα ματς να βάλουν γκολ ή όλα τα τελευταία παιχνίδια έρχονται no goal, τότε είναι κάπως ανορθόδοξο να ποντάρετε στο γκολ-γκολ!

Πάντα να θυμάστε ακόμα, ότι πρέπει να συνυπολογίζετε και τις σκοπιμότητες ενός παιχνιδιού. Όσο επιθετική και παραγωγική μπορεί να είναι μια ομάδα, λόγω της σημασίας ενός αγώνα μπορεί να επιβάλλεται να παραταχθεί πιο αμυντικά.

Αποδόσεις για goal / no goal

Σε ό,τι αφορά τις αποδόσεις που σας προσφέρει ένας αγώνας για τις δύο αυτές επιλογές, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από την στοιχηματική εταιρία που παίζετε. Παρά το γεγονός, ότι σε γενικές γραμμές οι αποδόσεις σ’ έναν αγώνα είναι αρκετά παρόμοιες ανάμεσα στις διάφορες εταιρίες, μερικές φορές μπορεί να υπάρξουν σημαντικές διαφορές.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό, όταν παίζετε στοίχημα, να διαλέγετε μια καλή και έμπιστη πλατφόρμα που προσφέρει υψηλές αποδόσεις. Γενικά, πάντως αν και δεν ισχύει απόλυτα, συνήθως το goal goal έχει χαμηλότερες αποδόσεις από ότι το no goal.

Κάτι τέτοιο εξαρτάται πάντοτε από τις ομάδες που αγωνίζονται και από διάφορους άλλους παράγοντες οπότε δεν είναι κανόνας. Συνήθως, χονδρικά πάντα, οι τιμές των αποδόσεων γι’ αυτές τις επιλογές κυμαίνονται από το 1.50 μέχρι το 2.20.

Μυστικά για το στοίχημα goal goal

Αν θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα γύρω από το στοίχημα πρέπει να είστε σε πλήρη εγρήγορση! Βγάλτε χαρτί και στυλό και σημειώστε τις επόμενες πληροφορίες που μόνο οι ψαγμένοι παίκτες γνωρίζουν.

Για την ιστορία το goal goal αναφέρεται στις μεγάλες στοιχηματικές του εξωτερικού ως BTTS. Είναι τα αρχικά των λέξεων «both teams to score», που σημαίνει σε απλά ελληνικά «να σκοράρουν και οι δύο ομάδες».

Το δεύτερο, θα το βρείτε σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα «Ναι» ή ένα «Όχι». Αν διαλέξετε ναι, ουσιαστικά προβλέπετε γκολ-γκολ, ενώ με το όχι πάτε με το νο-γκολ.

Αν έχετε ξεκαθαρίσει όλες τις παραπάνω πληροφορίες, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να την πατήσετε και να κάνετε κάποιο λάθος.

Συνοπτικά

Το goal goal και το no goal είναι δύο από τις πιο διασκεδαστικές και απλές στην κατανόηση επιλογές για να στοιχηματίσετε σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Σας προσφέρουν ευελιξία και άνεση να ποντάρετε σε αγώνες που δυσκολεύεστε να προβλέψετε το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι έχουν γίνει πιο δημοφιλή ακόμα και από το Over/Under σήμερα στο στοίχημα. Μια απλή δοκιμή μπορεί να σας αλλάξει για πάντα την στοιχηματική νοοτροπία!

Διαβάστε περισσότερα:

Draw no bet 

Over 1.5

Στοίχημα Live

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το στοίχημα στο οποίο προβλέπετε εάν μια τουλάχιστον ομάδα δεν θα σκοράρει καθόλου σ’ έναν ολοκληρωμένο αγώνα.

Η συνθήκη που πρέπει να επιβεβαιωθεί όταν ποντάρετε στο goal goal, είναι και οι δύο ομάδες ενός ποδοσφαιρικού αγώνα να πετύχουν τουλάχιστον από ένα γκολ.

Είναι δυνατό να παίξετε στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες. Όπως για παράδειγμα στην Stoiximan και την Betsson.