Στοίχημα Over 1.5

Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον στοιχηματικό όρο Over 1.5 και τι ακριβώς είναι. 

Δείτε στην συνέχεια, τον απόλυτο οδηγό ενημέρωσης για τον στοιχηματικό όρο Over 1.5 όλα όσα δεν πρέπει με τίποτα να σας ξεφύγουν.

Στοίχημα Over 1.5 2023

Stoiximan Λογότυπο
5/5
Stoiximan

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

bet365 Λογότυπο
5/5
Bet365

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

Betsson Λογότυπο
5/5
Betsson

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

Novibet logo
4/5
Novibet

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»

Νέα

Over 1.5

Οι εξελίξεις στον τομέα του στοιχήματος σήμερα είναι ταχύτατες, γι’ αυτό πρέπει να τις παρακολουθείτε και να είστε ενημερωμένοι. 

Πιο παλιά δεν υπήρχε ποτέ ανάλογη επιλογή για να ποντάρετε όπως αυτή που θα αναλύσουμε παρακάτω. Δείτε στην συνέχεια, τον απόλυτο οδηγό ενημέρωσης για τον στοιχηματικό όρο Over 1.5 όλα όσα δεν πρέπει με τίποτα να σας ξεφύγουν.

Οδηγός Στοιχήματος

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Over/Under;

Πριν αναλύσουμε συγκεκριμένα για την επιλογή Over 1.5, πρέπει να σας εξηγήσουμε τι σημαίνει Over/Under στο στοίχημα γενικά.

Πρόκειται για τις αγγλικές λέξεις των αντίστοιχων ελληνικών «πάνω» και «κάτω».

Αυτή η κατηγορία στοιχήματος, δηλαδή αφορά σε γεγονότα-στατιστικά ενός αγώνα και στο συγκεκριμένο αριθμό φορών που αυτά θα συμβούν.

Για την ακρίβεια, όταν παίζετε Over ποντάρετε ότι ένα στατιστικό θα επιβεβαιωθεί σ’ ένα παιχνίδι περισσότερες φορές από έναν προκαθορισμένο αριθμό.

Το ακριβώς αντίθετο, συμβαίνει με το Under. Εκεί, θέλετε το γεγονός να συμβεί για λιγότερες φορές από μια συγκεκριμένη τιμή.

Μάθε περισσότερα: Over / Under

Τι είναι το Over 1.5;

Με βάση τα προηγούμενα, μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε τι ακριβώς σημαίνει το Over 1.5. Είναι ακριβώς η απλή μετάφραση στα ελληνικά, δηλαδή «πάνω ή περισσότερο από 1.5 φορά».

Όταν επιλέγετε αυτήν την κατηγορία στοιχήματος, επιθυμείτε για να κερδίσετε, ένας γεγονός που εσείς θα επιλέξετε να επιβεβαιωθεί για τουλάχιστον 2 φορές στον αγώνα. Ο κύριο εκπρόσωπος στα γεγονότα της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι βεβαίως τα γκολ στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Όταν παίζετε δηλαδή Over 1.5 σ’ έναν αγώνα, χρειάζεστε οπωσδήποτε να σημειωθούν τουλάχιστον 2 γκολ στο παιχνίδι. Βέβαια, πρέπει να γνωρίζετε πως αυτός ο στοιχηματικός όρος δεν αφορά μόνο γκολ αλλά επεκτείνεται ακόμα περισσότερο.

Για παράδειγμα μπορείτε να ποντάρετε ότι σ’ έναν αγώνα θα συμβούν περισσότερα από 1.5 πέναλτι, χρήση VAR, κόκκινες κάρτες και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές.

Πώς θα ποντάρετε στο Over 1.5;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι πολύ απλή. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες στοιχήματος, οπότε μπορείτε να την βρείτε σχεδόν σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες.

Ουσιαστικά, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε την καλύτερη στοιχηματική εταιρεία που σας ταιριάζει. Εφόσον δημιουργήσετε λογαριασμό, βρίσκετε το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει για να ποντάρετε.

Στην συνέχεια, θα βρείτε τις επιλογές Over/Under 1.5 και τις αποδόσεις που προσφέρει η κάθε μία. Απλά επιλέγετε μία από αυτές και τοποθετείτε το ποσό που θέλετε. 

Ολοκληρώνετε την αποστολή του δελτίου και είστε πανέτοιμοι!

Σε ποια αθλήματα μπορείτε να παίξετε Over/Under 1.5;

Η κοινή πεποίθηση ότι το μόνο άθλημα στο οποίο μπορεί να παιχθεί αυτό το στοίχημα είναι το ποδόσφαιρο είναι λανθασμένη! 

Στην πραγματικότητα ισχύει το εντελώς αντίθετο…

Πλέον είναι πραγματικά διαθέσιμο για σχεδόν οποιοδήποτε άθλημα. Ακόμα και στα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας ή στα e-sports υπάρχουν διαθέσιμες οι επιλογές Over/Under 1.5. Ανάλογα με την κάθε στοιχηματική εταιρεία και την ποικιλία επιλογών που αυτή προσφέρει, μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές σε αθλήματα για αυτό το στοίχημα.

Σε οποιοδήποτε άθλημα υπάρχουν στατιστικά παικτών μπορεί να ενσωματωθεί και να προσφερθεί για στοιχηματισμό αυτή η επιλογή. Πολύ συχνές περιπτώσεις είναι τα στοιχήματα σε Over/Under 1.5 λάθη παικτών, ασίστ, γκολ, τρίποντο, φάουλ, κλέψιμο και οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!

Με λίγα λόγια μπορείτε να παίξετε Over/Under 1.5 σχεδόν σε κάθε άθλημα από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, πόλο κτλ.

Στοίχημα over 1.5

Στοίχημα Over 1.5: Μυστικά και συμβουλές

Αν σας αρέσει η ιδέα να στοιχηματίσετε σε αυτήν την επιλογή υπάρχουν μερικά tips and tricks που θα σας βοηθήσουν. Πρέπει να γνωρίζετε για αρχή ότι συνήθως το Over 1.5 γκολ σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα έχει σχετικά χαμηλές αποδόσεις.

Ο λόγος για αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι θεωρητικά το ενδεχόμενο να μπουν έστω δύο γκολ σε ένα 90λεπτο είναι αρκετά μεγάλο. Έτσι οι αποδόσεις που θα βρείτε για το Over 1.5 συνήθως κυμαίνονται χονδρικά από το 1.25-1.45. 

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά αν θέλετε να βγάλετε μεγάλο κέρδος από ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει να τοποθετήσετε και μεγάλο ποντάρισμα. Αν δεν θέλετε να παίξετε μεγαλύτερα ποσά, αναγκαστικά θα χρειαστεί να συνδυάσετε περισσότερους αγώνες για να ανεβάσετε το παρολί σας.

Και στο τελευταίο βρίσκεται η παγίδα! Όσο περισσότεροι οι αγώνες σ’ ένα δελτίο, τόσο μεγαλύτερη και η πιθανότητα να χάσετε μια πρόβλεψη.

Γι’ αυτό ακριβώς, η συμβουλή μας είναι να αποφεύγετε όσο μπορείτε τα περισσότερα παιχνίδια σε ένα δελτίο και να μελετάτε πολύ καλά τις επιλογές σας!

Παράδειγμα στοιχήματος με Over 1.5

Πολλές φορές η θεωρία μπορεί να διαφέρει από την πράξη, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να τα δούμε όλα αυτά μ’ ένα απλό παράδειγμα. Πρώτο βήμα είναι να συνδεθείτε στην διαδικτυακή στοιχηματική σας εταιρεία όπως π.χ. Stoiximan, Betsson κ.ά. 

Στην συνέχεια βρίσκετε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει και επιλέγετε να δείτε τις προσφορές και τις επιλογές στοιχηματισμού που σας προσφέρει η εταιρεία. Ας πούμε ότι αγωνίζεται η ομάδα Α με την ομάδα Β.

Η επιλογή Over 1.5 γκολ αγώνα δίνει 1.35 απόδοση ενώ το Under 1.5 είναι στα 2.80. Αν θεωρείτε πως στο παιχνίδι θα μπουν σίγουρα τουλάχιστον 2 γκολ για παράδειγμα ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι 1-1, 2-0, 0-2, 3-1 κτλ. θα παίξετε Over 1.5.

Διαλέγετε την επιλογή Over 1.5 τοποθετείτε το ποντάρισμά σας και επιβεβαιώνετε το δελτίο σας. Αν για παράδειγμα βάλετε 10€ και μπουν 2 ή περισσότερα γκολ στον αγώνα, τότε κερδίζετε 10Χ1.35=13.5€.

Αν στο παιχνίδι σημειωθούν 1 ή και καθόλου τέρματα, τότε δυστυχώς χάνετε το στοίχημα.

Παράδειγμα στοιχήματος με Under 1.5

Ακριβώς με την ίδια λογική αλλά με το ακριβώς αντίθετο σκεπτικό με τα προηγούμενα, μπορείτε να αντιληφθείτε και το στοίχημα στο Under 1.5.

Στο παράδειγμα με τις ομάδες Α και Β προηγουμένως, αν πιστεύετε πως ο αγώνας θα είναι πολύ κλειστός και πως δεν πρόκειται να μπουν 2 ή περισσότερα γκολ, θα διαλέξετε την επιλογή «κάτω από 1.5 γκολ».

Τοποθετώντας λοιπόν 10€ στο Under 1.5 και σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει 0-0, 1-0 ή 0-1 κερδίζετε 10Χ2.80=28€. 

Συνοπτικά

Το στοίχημα και οι επιλογές του έχουν πλέον εξελιχθεί και αλλάξει αρκετά σε σχέση με παλιότερα. Για να καταφέρετε να κερδίσετε πρέπει να είστε συνεχώς ενημερωμένοι και να γνωρίζετε τουλάχιστον τα βασικά.

Φυσικά και η τύχη πρέπει να είναι με το μέρος σας όταν παίζετε Over/Under 1.5!

Και μην ξεχνάτε ότι παίζουμε καθαρά για λόγους διασκέδασης και δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια.

Μάθε περισσότερα:

Στοίχημα 1×2

Στοίχημα Live

Draw No Bet

Goal Goal No Goal

Συχνές ερωτήσεις

Over 1.5 γκολ σ’ έναν αγώνα σημαίνει ότι 2 ή περισσότερα γκολ είναι απαραίτητο να σημειωθούν για να κερδίσετε το στοίχημα, με 0 ή 1 γκολ το στοίχημα χάνεται. Η αγορά Over 1.5 γκολ αφορά τα 90 λεπτά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα (+τις όποιες καθυστερήσεις) αλλά δεν περιλαμβάνει και την παράταση.

Είναι εφικτό να στοιχηματίσετε στο Over 1.5 στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες, όπως για παράδειγμα στην Stoiximan, Novibet και την Betsson.